Kunderne siger:

Vi har i flere omgange brugt Mechanicons kompetencer i vores virksomhed. De primære opgaver har været materialeundersøgelser, 3D CAD opgaver samt i nogen grad projektledelse. Opgaverne er løst hurtigt, skarpt og til vores fulde tilfredsstillelse.
Thomas Holm KroghOperational ManagerGlobal Lightning Protection Services A/S

Indpakning af TT RTK 3G modem

I et tæt og professionelt samarbejde med Thorsen-Teknik har vi i Mechanicon udviklet en monterings- og brugsvenlig indpakning af deres TT RTK 3G modem.
Med TT RTK 3G modemmet kan du hente korrektionssignaler gennem 2G og 3G mobilnettet til alle fabrikater og typer af GPS RTK-anlæg. Det nye modem håndterer både 3G og 2G mobiltelefonnet. Det giver, ifølge eksperter, betydeligt større hastighed i systemet og færre signaludfald under arbejdet. Enheden bruges bl.a. til autostyringsanlæg i landbruget.

I udviklingen af indpakningen har vi lyttet indgående til Thorsen-Tekniks ønsker. Kombineret med vores mangeårige erfaring i branchen har det givet et unikt slutresultatet. Modemmet er let at montere og nemt og bekvemt at bruge for landmændene.

Derfor samarbejder Thorsen-Teknik med Mechanicon

Vi har samarbejdet med Mechanicon, og særligt Jens Jessen Hansen, i flere år. De har en unik evne til forstå og sætte sig ind i vores tankegang. De har en god forståelse for, hvad produktet skal bruges til. Det afspejler sig tydeligt i slutproduktet, der altid lever op til vores høje standarder og krav.

Når vi samarbejder med Mechanicon kommer vi i mål med det ønskede slutresultat til tiden. De er lette at samarbejde med, dygtige udviklere, og de evner at omsætte teorien til praksis. Justeringer undervejs i udviklingsfasen fra idé over prototype til endeligt design håndteres altid smidigt og professionelt.

Derfor varetager Mechanicon alt tegning og konstruktion for os.

Torben Thorsen, indehaver af Thorsen-Teknik

TT RTK 3G Modem fik nyhedsstjerne

Det færdigt udviklede modem blev belønnet med en nyhedsstjerne på Agromek 2014 for at introducere nyskabende teknologi på messen.

Se TT RTK 3G modemmet i en 3D pdf. (Åbn filen med Adobe Reader, tryk på modellen med musen og træk for at dreje modellen).