Kunderne siger:

Mechanicons styrke er, at de løser alle opgaver med et højt fagligt niveau. Både større og mindre opgaver løses professionelt og med stor omtanke. Det helt unikke er dog, at Mechanicon har en unik evne til at se helheden i vores produkter.
Torben ThorsenAdm. direktørThorsen-Teknik

Om Mechanicon

Mechanicon er et rådgivende ingeniørfirma. Fra kontoret i Ødis tæt på Kolding, udvikler vi højteknologiske produkter til det globale marked inden for industri og produktion, transport og håndteringsudstyr, vindmøller og lynbeskyttelse og landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Vi er et ambitiøst rådgivende ingeniørfirma. Når du samarbejder med os, får du kvalitet og høj fleksibilitet til fornuftige priser.

Mechanicon er startet i 2010 af Jens Jessen Hansen. Han er stadig den drivende kraft i den netværksbaserede virksomhed, der med stor fleksibilitet og kompetente samarbejdspartnere udvikler højtspecialiserede produkter.

Rådgivende ingeniørfirma med hjerte og sjæl

Vi et rådgivende ingeniørfirma der brænder for at udvikle nye produkter. Nye produkter giver nye muligheder og adgang til nye potente markeder i både ind- og udland.

Gennem banebrydende innovation kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at udvikle nye produkter, der giver dig et forspring i forhold til jeres konkurrenter.

Mechanicon er et rådgivende ingeniørfirma, der er dygtige til at sætte løsningen ind i helheden. Udgangspunktet er dit og dine kunders behov.

Vi sætter kommunikation i højsædet

Vi er solidt dansk rådgivende ingeniørfirma. Vi møder dig i øjenhøjde og taler i et sprog, du forstår. Hvad enten vi taler med direktionen eller ingeniøren på gulvet.

Søger du et rådgivende ingeniørfirma, der lykkes med at skabe værdifulde produkter for deres kunder? Kontakt Jens Jessen Hansen på +45 617 50 617 eller info@mechanicon.dk, Første besøg er naturligvis gratis og ganske uforpligtende.