Kunderne siger:

Vi har i flere omgange brugt Mechanicons kompetencer i vores virksomhed. De primære opgaver har været materialeundersøgelser, 3D CAD opgaver samt i nogen grad projektledelse. Opgaverne er løst hurtigt, skarpt og til vores fulde tilfredsstillelse.
Thomas Holm KroghOperational ManagerGlobal Lightning Protection Services A/S

Industri og produktion

I Mechanicon hjælper vi dig og din virksomhed med at udvikle automatiserede og effektive løsninger og til industri- og produktionsudstyr. Vi ved, at nye og mere effektive arbejdsprocesser er nødvendige for at skabe vækst og forbedre jeres konkurrenceevne.

Automatisering er særdeles effektivt, især når det tænkes ind i hele din virksomheds værdikæde. For I kan nedbringe omkostningerne på masseproducerede produkter væsentligt, når processerne automatiseres.

I Mechanicon tænker vi arbejdsprocesserne ind, når vi starter med at udvikle dit industri- og produktionsudstyr. Elementer som flow, produktionsstyring, kvalitetskontrol, test og godkendelse indgår i én samlet løsning.

Vi har erfaring med både mindre og større automatiseringsopgaver inden for mange forskellige brancher. Typisk skitserer vi mulige løsninger ud fra den opstillede kravspecifikation. Den endelige løsning udvikler vi i tæt samarbejde med dig som kunde, så den lever 100 procent op til dine krav og behov.

Vi har blandt andet erfaring med

  • Montageanlæg
  • Produktionslinjer
  • Nytænkning af emnehåndtering
  • Regulering af mekanik
  • Pneumatik
  • Hydraulik

Kontakt Jens Jessen Hansen på +45 617 50 617 eller info@mechanicon.dk, hvis du vil høre mere om vores automatisering af industri- og produktionsudstyr. Første besøg er naturligvis gratis og ganske uforpligtende.