Kunderne siger:

Vi har i flere omgange brugt Mechanicons kompetencer i vores virksomhed. De primære opgaver har været materialeundersøgelser, 3D CAD opgaver samt i nogen grad projektledelse. Opgaverne er løst hurtigt, skarpt og til vores fulde tilfredsstillelse.
Thomas Holm KroghOperational ManagerGlobal Lightning Protection Services A/S

Transport og håndteringsudstyr

Mechanicon er et oplagt valg som samarbejdspartner, hvis du vil udvikle nyt udstyr til transportbranchen og til transport- og håndteringsopgaver i produktionen.

Du får en professionel samarbejdspartner, der har solid erfaring fra mangeartede udviklingsopgaver i transportbranchen. Fx har vi udviklet hjælpeudstyr til transport med lastvogn og udstyr til håndtering af gods ved af- og pålæsning i forbindelse med sø- og vejtransport.

I Mechanicon har vi udviklet og konstrueret udstyr til

  • Transport med lastvogn/lastbil
  • Transport af flydende og fast naturgødning
  • Pramtransport
  • Containerfragt
  • Lastsikring og surring i henhold til EUROCODE og DS/EN 12195
  • Fragt af vindmølledele

Overblik over transportkæden

Produktudvikling af udstyr til håndtering af produkter og varer under produktion er et andet kerneområde i Mechanicon. Vi hjælper dig bl.a. med at analysere værdikæden og gennemføre tiltag, der giver store og attraktive procesforbedringer.

I udviklingen af dit transportudstyr og udstyr til håndtering af varer i produktionen er vi meget fokuseret på at finde den rigtige løsning. Målet er at reducere procestiden og arbejdsgange mest muligt uden at gå på kompromis med sikkerheden under transporten.

I et samarbejde med Mechanicon får du et grundigt og gennemarbejdet produkt. Vi arbejder holistisk og tager højde for alle forhold før og under udviklingsforløbet. På den måde sikrer vi, at dit udstyr opfylder dit behov og skabet et bedre flow i produktionen og kortere transporttid. I et konkret projekt opnåede vores kunde en øget kapacitet på 400 - 600 procent og fik patent på løsningen.

Kontakt Jens Jessen Hansen på +45 617 50 617 eller info@mechanicon.dk, hvis du vil høre mere om vores professionelle løsninger af transport- og håndteringsudstyr. Første besøg er naturligvis gratis og ganske uforpligtende.