Kunderne siger:

Vi har i flere omgange brugt Mechanicons kompetencer i vores virksomhed. De primære opgaver har været materialeundersøgelser, 3D CAD opgaver samt i nogen grad projektledelse. Opgaverne er løst hurtigt, skarpt og til vores fulde tilfredsstillelse.
Thomas Holm KroghOperational ManagerGlobal Lightning Protection Services A/S

Udvikling af elektrisk kirkegårdsmaskine for ELTOR

ELTOR SmartTurn giver masser af muligheder på kirkegården. Maskinen er elektrisk, så den hverken støjer eller oser. Til gengæld er den meget kraftfuld.

Mechanicon forestået udviklingen af fremtidens elektriske kirkegårdsmaskine ELTOR SmartTurn for ELTOR ApS. Maskinen egner sig desuden rigtig godt til boligforeninger, kommuner og have/park området. Det revolutionerende ved ELTOR SmartTurn er at den har en vendbar førerplatform, så føreren aldrig skal bakke ad de smalle gange og stier. Desuden gør den vendbare førerplatform maskinen meget anvendelig som redskabsbærer, da brugeren altid har det bedste udsyn til redskabet.

Kirkegårdsmaskine hurtigt klar på markedet

Idéen til den nye og revolutionerende kirkegårdsmaskine fremkom 18 måneder før den første ELTOR SmartTurn blev leveret til en kirkegård. Det er en ekstraordinær hurtig vej fra idé til marked i en branche hvor personsikkerhed og driftsikkerhed er vigtige parametre. På den korte tid er produktudvikling, prototypetest, produktmodning, sikkerhedsgranskning, designbeskyttelse og CE mærkning gennemført. Udviklingsarbejdet er grundigt udført og der er ingen adgang til bevægelige dele. Det gør at ELTOR SmartTurn nu fremstår som den mest sikre kirkegårdsmaskine på markedet. Gennem hele forløbet med en tæt kontakt til gravere og andre brugere for at sikre at maskinen imødekommer behovene på kirkegårde, boligforeninger og hos kommuner.

Meget udstyr og redskaber

Læg mærke til forskellen på de to billeder på denne side. Har du opdaget det? ELTOR SmartTurn er opbygget med en smart vendbar førerplatform, så føreren aldrig skal bakke på de smalle gange og stier.

ELTOR SmartTurn kan købes med et bredt program af udstyr og redskaber.

  • Lift med rive og skuffejern
  • Sidetip
  • Lithium batterier
  • Sætteladssystem
  • Arbejdslys
  • Positionslys
  • Samt flere forskellige ladtyper

Listen ovenfor viser en del af udstyrsprogrammet for ELTOR SmartTurn. I fremtiden vil endnu mere udstyr blive føjet til listen. kirkegårdsmaskinen og udvalgt udstyr kan ses på de fleste messer indenfor kirkegårdsområdet og have/park-området. Alternativt kan du booke en demo allerede i dag. Læs mere på http://www.eltor.dk